Cégünkről

Több mint 10 évvel ezelőtt cégünk azzal a céllal jött létre, hogy színvonalas tanácsadással és modern infó- kommunikációs szolgáltatásokkal járuljon hozzá a vállalkozói kultúra fejlesztéséhez. Ennek megvalósítása érdekében alakítottuk ki szaktanácsadói csapatunkat.
 

Tanácsadó gárdánkat közgazdászok, mérnökök, pénzügyi, jogi végzettségű szakemberek alkotják. Több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek projektek kidolgozásában, lebonyolításában, kiváló közreműködői tapasztalatuk van szakmai tanácsadások területén, különös tekintettel az európai uniós forrású pályázatok kapcsán. Csapatunk legfontosabb értékei: felkészültség, innovativitás, rugalmasság, megbízhatóság.
 

Cégünk hitelprogramok segítségével lehetőséget nyújt a vállalkozások számára, hogy megteremtsék pénzügyi stabilitásukat. Szakmai és pénzügyi segítséget nyújtunk induló vállalkozásoknak is, így hozzájárulunk a munkaerőpiaci aktivitás növekedéséhez.
 

Szervezetünk vállalja tanulmányok készítését, cégátvilágítást, marketing stratégia kidolgozását, projektmenedzsmentet.
 

Szolgáltatáspalettánk kiterjed a pályázatkészítés és projektmenedzsment mellett az üzleti stratégia alkotáson át a szervezetfejlesztésig és pénzügyi tanácsadásig. Főbb iparágak, melyekben kiemelt szakmai munkát végzünk: energia- és környezetvédelem, gépipar, technológia, gyógyszeripar és egészségügy, IT, autóipar, oktatás, turizmus, település- és területfejlesztés, illetve a civil és nonprofit szféra.
 

A REGINET Nyugat-dunántúli Tanácsadó Kft. felkészült csapata széles körű és alapos uniós ismeretekkel és tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll. Pályázatírói és projektmenedzseri ismereteink segítségével tevékenyen hozzá tudunk járulni az európai uniós és hazai források bevonásával támogatott fejlesztések sikeres megvalósulásához.
 

A REGINET Nyugat-dunántúli Tanácsadó Kft. magasan kvalifikált munkatársai a projekttervezés módszereit alkalmazva már a projektötlet kiválasztásánál segítenek abban, hogy a projekt annak teljes megvalósítási időtartama alatt megfeleljen minden követelménynek, és legfőképpen megvalósítható és költséghatékony legyen.
 

Célunk, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleink részére, amely maximálisan megfelel a legkülönbözőbb piaci elvárásoknak is. Szolgáltatásainkat, munkatársaink felkészültségét és cégünk tudásbázisát is folyamatosan ez irányban fejlesztjük.

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.