Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.

Pályázatírás, projektmenedzsment

 A REGINET Nyugat-Dunántúli Tanácsadó Kft. szolgáltatási köre lefedi a pályázati vagy egyéb jellegű forrásbevonásban gondolkodó cégek igényeinek teljes spektrumát. Az egyedi igények felmérését követően tapasztalt szakértőink meghatározzák, hogy egy adott gazdasági cél milyen pályázati vagy egyéb keretek között valósítható meg a leghatékonyabban.
 

  • Pályázati projektek átfogó közös átgondolását követő pályázatírást egyedi igényeket figyelembe véve.
  • A pályázati projektek kapcsán, folyamatos nyomon követést, és a tervszerű megvalósulásban való aktív részvételt.
  • A projektmegvalósulás során a stratégiai kérdésekben továbbá a pályázati döntés-előkészítésben javaslattétellel való segítségnyújtást.
  • Folyamatos kommunikáció biztosítását.
  • Támogatási szerződésmódosítások, továbbá pályázati kifizetési kérelmek, zárójelentések, valamint projekt előrehaladási jelentések elkészítését, egyeztetését.
  • Segítségnyújtást, folyamatos rendelkezésre állással


Vállalkozásunk figyelemmel kíséri a projekt életútjának különböző fázisait, úgymint a projektek a szakmai előkészítését, műszaki paramétereket, a finanszírozási lehetőségek feltérképezését, a fejlesztési pályázatok elkészítését és a projektek komplex lebonyolítását pénzügyi elemzésekkel, valamint a pályázat fenntartásának kötelező elemeit, így az ellenőrzést, és a monitoring tevékenységeket is beleértve.


Saját versenyképes díjszabási rendszerrel rendelkezünk. Projektmérettől függően, árainkat az ügyféllel történő megegyezés szerint alakítjuk. Vállalkozásunk sikerdíjas konstrukcióban nyújtja szolgáltatásait, ami munkatársaink szakmai felkészültségét és a kifogástalan projektmegvalósítás iránti elhivatottságukat tükrözi.